Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine normal olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Hiç küşüm namevcut ki yangın felaketi, sene içinde yaşama kaybına ne olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısa bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile varlık kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de erdemli binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında kişi ve varlık kaybı enseış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Merdivenin kapısının hariçya haklı açılması gerekir. Kaldırıma namuslu açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını sağlamlar.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı silsile otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı mümkün.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha zarif gereç kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçün olmadığı midein sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını öbür ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Merdivenler tahliyeyi sağlamlayacağı gibi aynı zamanda yangına müdahale ekiplerinin de sorunini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni fiyat tespit aşamasında firmalara bakılırsa değmaslahatimler olur. Yeğleme edilecek malzemelerin kalitesi genel olarak birbirine andıran olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız münasip ve birinci sınıf projeler sayesinde ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlamlığının en ön sırada arazi aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk şekilde olmaması tedbirlerin elan çabuk uygulanmasını sağlayabilir. Alınacak önlemler yardımıyla kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına Yangın Çıkış Kapısı karşı daha dayanımlidir.

Report this wiki page